• Nem fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estet kivanok! A multkor irtam Onnek,nem en vagyok akinek allando fejfajasa van, hanerm en szedulessel kuszkodok.Nem alando jellegu,de van ugy hogy egy ket nap mindig,aztan elmulik,es ujra jon a szedules. Mar nagyon idegesit. Kivizsgalasokon voltam,amik eredmenye jo lett,kiveve a szemeszeti kivizsgalast,ahova majd vissza kell mennem szem korrekciora,de csak nov. 15-re kaptam idopontot.Kisebb koromban kellett szemuveget hordanom,aztan azt mondtak hogy mar nem kell, most viszont ujra fog kellenni valoszinu.Szedulhetek a szemtol is? Voltam a msszornel aki azt mondta hogy a hatam kozepeig be van gyulladva ,vagy megkemenyedve az izom ,valami iyesmit mondott.Ez okozhatja szedulest?Kerem segitseget,mert aggaszt mi lehet ez,Remelm komolyabb baj nincs a haterben,pl agydaganat. Mas tunetem nincs a szedulesen kivul,neha hanyinger.Koszonom megnyugtato valaszat!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A szédülésnek számtalan oka lehet, ezek közül Ön két olyat is felsorolt (látás romlás, nyaki gerinc melletti izomzat merevsége), melyek a hátterében állhatnak. Ha más tünete nincs, akkor nem valószínű, hogy valamilyen központi idegrendszeri bántalom (pl. keringészavar, daganatos megbetegedés) állna a háttérben. Járjon masszázsra, hordja a szemüveget 2-3 hétig, aztán ha a panaszai nem javulnak keressen fel egy neurológiai szakrendelést.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. november 05., 18:31; Megválaszolva: 2010. november 10., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: