• Perifériális fájások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő/ Úr! A betegségem jelei: a lábam talp-újfelőli részén csomós fájások vannak. Néha zsibbadás, de inkább érzéketlen és fagyáshoz hasonló fájásokat érzek. A hideget és a meleget később érzékeli a talp része. Neurológusnál Thiogammás kezelésen vettem részt és Gordius, Pentoxyl EP, Neuromulti EP gyógyszereket szedem. Talán ide tartozik: nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Vércukrom 6,6 (10.05.hó) Az angiológiai vizsgálat negatív. Kérem tanácsát mit tehetnék még a javulás érdekében.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Esetleg a rendszeres masszázs, lábtorna csökkentheti a panaszait még. A leírása és a kezelése alapján gondolom polyneuropathiat véleményeztek, ennek a kezelése megfelelhet, esetleg ha már régebb óta szedi ezeket a gyógyszereket meg lehet próbálni másikra váltani, hátha hatásosabb lenne.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 25., 12:23; Megválaszolva: 2010. október 28., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: