• Mi a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megkérdezni hogy 2007 júniusában voltam koponya mri n 2009 májusában ct n szintén koponya hogy ha autoimmun betegségem vagy slerozis multiplexem van hogy azt akkor már látták volna e bár nem ebbe az irányba vizsgáltak

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a koponya MR témában

        Kedves Kérdező! Ha az MR vizsgálat időpontjában lett volna már az agyban demielinisatio, mely az SM-re jellemző elváltozás, akkor azt kimutatta volna. CT vizsgálat ebből a szempontból nem informatív.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 23., 18:12; Megválaszolva: 2010. október 28., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: