• Lábujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/ Úr! 2 hete szombaton volt az esküvőm, éjfélkor az átöltözésnél ahogy levettem a cipőm észrevettem, hogy a jobb lábam középső ujja zsibbad. Ez a mai napig így van, és a bal lábam két ujja is. Mitől lehet ez? Mikor múlik el? Nagyon sokat táncoltam. Válaszát előre is köszönöm. Barbus

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Barbus! Biztos nem volt elég kényelmes a cipő, és a szűk cipő, illetve a hosszas járás, táncolás miatt egy-egy ideg megnyomódott. Szedjen B-vitamint, hordjon kényelmes cipőt, ha nem javul, keressen fel neurológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 14., 18:11; Megválaszolva: 2010. október 15., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: