• Lordosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan egy hete zsibbad a jobb kezemen a mutatóujjam, semmi más tünetem nincs. Voltam a háziorvosomnál, aki nyaki gerinc röntgenre, és neurológushoz küldött. A röntgen eredménye:a nyaki lordosis az alsó harmadben kiegyenesedett. C Th átmenetnél, minimális sinistroconvex scoliosis. Szeretném, tudni, hogy mit jelent a lelet, lehet-e ettől a zsibbadás? Neurológiára csak egy hónap múlva kaptam időpontot.. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A Rtg-en gerincferdülést írtak le. Emiatt úszás, gyógytorna javasolt. A zsibbadás az ujjában valószínű nem ettől van, de a vizsgálata nélkül pontosat mondani nem tudok. Valószínűbb az ideg nyomódása a csukló magasságában. Várja meg a neurológiai vizsgálatot.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 08., 14:21; Megválaszolva: 2010. október 14., 06:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: