• Agyvízszivárgás újból

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr. Bessenyei Monika részére Tisztelt Doktornő! Múltkor kérdeztem Önt fiam gerincműtét utáni agyvizszivárgás megállításáról, illetve műtétjéről. A gerinműtét utáni két hét múlva jelentkezett nála egyszeri szédülés és hányinger, a héten pedih 2 nap nyomás érzés a halántékán. Most másodszorra is ki van írva műtétre agyviz szivárgás gyanúja miatt. Kérdésem az, van-e valamilyen műszeres vagy egyébmódszer annak megállapítására, hogy történik-e agyvíz szivárgás, vagy csak egy műtéttel lehet erről meggyőződni. Szépen kére, ha lehet, legyen szíves sürgősen válaszolni, még mielőtt fiamat újból felnyítnák, esetleg feleslegesen. Hétfőre van újból műtétre kiírva. Nagyon várom a válaszát. Tisztelettel: P. Józsefné

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Izotópos vizsgálattal lehet kimutatni az agyvízszivárgást.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 08., 08:45; Megválaszolva: 2010. október 14., 06:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr/Nő! Ma megkaptam az Mr eredményem kérném a segitségét az értelmezéséhez. A cervicalis lordosis fokozott. A csigolyatestek magassága szabályos. A peremszélek és kisízületek degeneratív eltéréseket mutatnak. A discusok...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó