• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Igen próbálkozom még,de a vérnyomás szemprobléma cukorszint is mind rendben van.Ön szerint miként lépjek tovább,mert már éveken át még semmit sem tudok az egészről?Esetleg nem lehet valami nyaki ill agyi érelzáródás a háttérben?Mert hamar is felejtek és ha meg masszíroztatom a nyakam akkor sem jobb.Pl:Ha kivagyok merülve akkor remegeg erős szédülés és homályos látás,lehet gyenge az immun?Ön szerint mit szedhetnék erre,esetleg ki vizsgálja az ilyen fajta betegségeket?Nagyon köszönöm a segítségét.További szép napot.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Az előzményekkel együtt tegye fel újra kérdését, legyen szíves. A rendszer anonim, nem tudom visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 05., 15:23; Megválaszolva: 2010. október 06., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: