• Komoly baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!Nevem Judit, kérdesem pedig arra vonatkozik, hogy kb 12 éves koromban egyszer rosszul lettem az iskolában,homolyásan láttam (bal szememmel) aztán elkezdett zsibbadni a nyelvem aztán zsibbadni a bal karom,nem tudtam beszélni és amikor ez elmúlt szörnyű fejfájásom lett.Voltam szemészeten,CT-én,de nem találtak semmit.Elég sokáig nem volt semmi baj aztán pár éve megint előjött aztán sokáig semmi,de az utobbi pár évben pár havonta jelentkezik.Neke úgy tűnik akkor jönnek ezek a "rohamok" amikor felidegesítem magam valamin vagy túl sokat járatom az agyam olyan dolgokon ami bosszant,de ne szeretnék belemagyarázni semmit.Mi okozhatja ezeket a tüneteket?Komoly probléma vagy lehet ténzleg a stressz okozza? Segítségüket előre is köszönöm!Tisztelettel Judit

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Judit! Amit leír, az típusosan megfelel az auraval járó migrénnek. Fejfájás szakrendelést vagy ha ilyen nincs a közelükben neurológiai szakrendelést keressen fel, ahol a szükséges vizsgálatokat és a megfelelő kezelést előírhatják.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 23:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 25., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: