• Cavernoma műtét után bentlévő duraclip fém mütermék hatása,szerepe

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy éve volt cavernoma műtét, most az MRI helyén vérzésmaradványt, duraclip fém műterméket mutat. Egészségemre milyen befolyásoló hatással vannak ezek?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a cavernoma témában

        Kedves Kérdező! Ez már mindkettő kialakult állapot. Az állapotában ez már változást hozni nem fog. egészségkárosító hatása a fém clipnek nincs.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. szeptember 10., 14:04; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 20:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: