• Végbél környéki bizsergés 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát, megpróbálkozom a B-vitaminnal. A tüneteim alapján kizárható a végbélsipoly kialakulása, az mindenképpen látható tünetekkel jár? Esetleg okozhatja az ülőmunka? Ugyanis ülve gyakrabban érzem, mint állva vagy menet közben.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A végbélsipoly jellegzetes látható tünetekkel jár, nem tünetmentes dolog, fájdalom, váladékozás van jelen. Az ülőmunka az idegek nyomása miatt okozhatja a panaszt. Szedje a B-vitamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 14:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: