• Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Vezetés közbe jobbra húzok,ezt is csak akkor vettem észre,ha valaki ült melettem és szóvá tette.keverem a szürke és a rózsaszín szavakat,ha fáradtabb vgyok ,akkor a tükör és tv szót is keverem, hallás vizsgálaton voltam mindent rendbe találtak,és a szemészeten is.Érdeklődnék mi lehet a gond. köszönettel.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, hogy egyszerűen csak fáradtság okozza a panaszait, esetleg átmeneti vérnyomás vagy vércukorszint csökkenés. Azonban állhat a panaszai hátterében agyi károsodás is. Mindenképpen szükséges lenne laborvizsgálat, szemészeti vizsgálat és neurológiai vizsgálat. beszélje ezt meg kezelőorvosával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 11:16; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó