• Fejzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornő!! 2 éve zsibad a fejem töb orvos nál volta és CT de nem mutata ki hogy mi okoza ezt és már a nyaka is fáj töle és elfáradok könnyen

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A fejzsibbadás biztosan nem agyi eredtű. A fej bőrének beidegzése részben a nyaki gerincből kilépő ideg feladata. Az, hogy panaszaihoz nyaki gerinc fájdalom is társul, alátámasztja azt, hogy a nyak magasságában kellene inkább keresgélni, valószínű a nyaki gerinc melletti izomzat merevesége, görcse, a nyaki gerinc meszesedése. Ez irányban kellene további vizsgálatokat végezni illetve rendszeres nyaki gerinc tornát végezni, masszázsra, fizioterápiára járni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. augusztus 18., 19:44; Megválaszolva: 2010. augusztus 20., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: