• Lábujj-zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Hetek óta zsibbadnak a nagylábujjaim mind a két lábamon. Ha mozgok,kicsit jobb,de ahogy fekszem,felerősödik. Már aludni is alig tudok tőle. Kérdésem az lenne,hogy ez mitől lehet,ill.milyen orvost kellene felkeresnem vele? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Keressen fel neurológust, akár a lábat ellátó ideg nyomódása, vérellátási zavara, sokidegbántalom jel is lehet, addig is szedjen B-vitamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 28., 19:27; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:45

        Tudjon meg többet: zsibbadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ez év május 12-én koponya MRI-vel láttuk el: A craino-spinalis átmenet szabad.A IV.nem komprimált,a kisagy-híd szögleti cisternák szabadok.A hídterületen kiterjedt emollitiok vannak.A mesencephalonban ill. A substantia nigra területén kóros...
        Kedves Doktornő! A segítségét szeretném kérni. 2 hónapja jártam a fejfájás ambulancián évek óta jelentkező fejfájással, a doktornő azt mondta , hogy menjek el egy koponya MR vizsgálatra. Az MR leleten ez áll: T1 súlyzott saggitalis,T2...
        Tisztelt Doktornő! Kb. 2 hete reggel úgy kelek, hogy szúró, nyomó érzés van a vádlimban általában alul és a nyakam alsó része pedig "fáj" feszül.Aztán elmúlik, majd napközben vagy zsibbad a karom felső része(tricepsz) vagy a könyököm...
        Tisztelt Doktornő! A férjem vállalkozó. A cég vezetése sok stresszel jár manapság. Ez év februárjában éjszaka váratlan rohama volt. Kapott gyógyszert, Tegretol-t. Három hét múlva allergiás bőrkiütések miatt le kellett cserélni a...
        Kedves Doktornő! Nagyon rosszul alszom,8x kelek fel éjszaka pisilni és fáj a fejem.Kivizsgált már nőgyógyász,urológus,belgyógyász.Voltam vér és vizelet vizsgálaton. Minden eredményem negatív. Háziorvosom ezek után 0,25mg-s nyugtató...
        Tisztelt Dr. Szappanos Zsuzsanna! EGY KORÁBBI LEVELEMBEN A KÖVETKEZŐKET ÍRTAM: 34 éve szedem az alábbi gyógyszereket, kb. 1-1,5 éve jelentkeztek az első tünetek, amik szerintem a gyógyszerek mellékhatásai. Az utóbbi időben egyre többet...
        Kedves Doktornő! Már évek óta érzek néha feszítő, szorító fejfájást, de korábban elsősorban csak a fejtetőn. 2,5 éve voltam koponya MR-en, mindent rendben találtak. Mostanában ez a szorító, feszítő érzés azonban egy helyre...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azért írok Önnek,mert már másfél éve fennáll nálam az az állapot,amit a címben már leírtam.Rengeteg helyen voltunk már ezek miatt,köztük laboron,MR vizsgálaton,neurológusnál de még pszichológushoz is járok,mivel...
        Tisztelt Doktornő! A nevem Csonka János. Az édesanyámat 2011-ben műtötték 16190-es kód számú Agyállományú vérzés miatt. (SO 650) SOGDORALIS vérzés-t állapítottak meg. Nos a kérdésem az volna, hogy mi okozhatja azt hogy az anyukám úgy...
        Kedves Doktornő! Az alábbi panaszokkal kapcsolatban lennék kíváncsi a véleményére: lassan több mint három hónapja furcsa, kellemetlen fejkörüli tüneteket tapasztalok, melyek nem tartanak egész nap, de valahogy mindig újra és újra...
        Gyakran lezsibbad a ferjem arca.ilyenkor a szaja rangatozik es nem erzi.percek mulva elmulik.mellette meg mar egy ido ota mintha felre beszelne.nem azt mondja ki amit akar.nincs egy ertelmes mondata.regen nem volt ilyen.komuves kemenyen dolgozik...
        Tisztelt Doktornő! 6 éve depressziós beteg vagyok.A betegség pánikrohammal kezdődött.Mivel a depresszióm súlyosbodott 2010-ben leszázalékoltak. Az első kórházi kezelés idején vettem észre, hogy a bal kezem remeg, amikor olvasás közben a...
        Tiszteletem! Az utobbi 3 hetben minden nap, - ejjel, nappal - folyamatossan zsibbad a bal kezem kis es gyurus ujjam. Dohanyzom, naponta 40szalat. Sportolok hetente 4-6 alkalommal, ebbol ketto kardio edzes ( futas), a tobbi sulyzos gyakorlat. Eletvitel:...
        Tisztelt doktornő! Gyerekkorom óta vannak koncentrációs problémáim és memóriazavaraim és feledékeny vagyok 15 éves korom óta viszont erős rosszulléteim is vannak az alábbi tünetekkel • kábaság, olykor szédülés • olykor...
        Tiszteletem!Kb 1 hónapja az alábbit kérdeztem amire válaszolt is Köszönöm!Csókolom!A leletem kontrasztanyagos ct alkalmával:Bal arteria vertebralis kifejezetten gracilis helyenként alig azonosítható,benne az áramlás megfordult.claudi graodu...
        Agyhártyagyulladás után fellépő bal oldali mozgáskorlátozottságnál az izom megfelelő működésének kiváltására használható-e polarizált fény? Fürdésnél a melegvíz is jótékony hatással van a kézmozgásra, ezért gondoltuk, jó lenne...
        Kedves Doktornő! Epilepsziás vagyok már 17 éves korom óta most 19 ( lassan 20). Az első epilepsziás rohamom dolgozat írás közben jött rám, gyomromból jövő furcsa érzés kerített hatalmába, majd homály. kicsit később arra eszméltem, hogy...