• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! A segítségüket szeretném kérni, pár hónapja elkezdett zsibbadni a lábam, combtól lefelé. Hol csak az egyik, hol mindkettő egyszerre, valamikor erősen valamikor nem annyira, volt már hogy a karom is zsibbadt. De csak akkor amikor este lefekszek aludni, napközbe nem. Aludni se tudok tőle, órákon keresztül zsibbad, utána kevésbé, majd elmúlik. Majdnem minden este zsibbadt, volt hogy kimaradt pár nap, hét, akkor nem, de mindig visszajön. Mi lehet a probléma? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        A zsibbadás oka lehet az adott területet ellátó idegek sérülése, nyomása, vérellátási zavara, akár magnézium, kálcium hiánya is okozhat ilyet. Szedjen Magne B6-ot, és keressen fel neurológust, a pontos okot tisztázni érdemes.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 05., 10:42; Megválaszolva: 2010. július 07., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: