• 0

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR ÚR/NŐ! Anyósom problémája 2és fél éve kezdődőtt ,mikor elvesztette a férjét amikor lefekszik rángatózik a lába és éjszaka nem tud tőle aludni.Felkeresett neurologust is és pszihiátert is de a kapott gyógyszerektől semmi változást nem tapasztalt.Teljesen megváltozott levan lassulva a mozgása is és agyilag is nagyon tompa semmit nem lehet rábizni.Segítségét előre is köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a lábrángatózás témában

        Kedves Kérdező! A tünetek alapján úgynevezett nyugtalan láb szindróma lehetősége merül fel, esetleg egyéb periódikus lábmozgás zavaré. Oka lehet a kisidegek bntalma a lábban, ionháztartási zavar, de lehet pszichés eredetű is. A meglassultsága lehet a hangulatzavarból eredő, de ha szed valamilyen pszichiátriai gyógyszert, lehet gyógyszermellékhatás is. Mindenképpen újbóli neurológiai és pszichiátriai vizsgálat szükséges.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. június 24., 16:21; Megválaszolva: 2010. június 29., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: