• zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mire utalhat a jobb kéz zsibbadása,ami a kézfejnél kezdődik,majd végigmegy a karon,aztán az arcon,nyelven(az egész kb5-10 percig tart).Amikor viszont elmúlik nagyon erős migrén szerű fejfájás kezdődik,ami fájdalomcsillapító hatására sem múlik el.

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        A karzsibbadása a migrén bevezető tünetei közé tartozik, mely a fejfájást megelőző úgynevezett aura. Oka az agy átmeneti gátlás alá kerülése. Fejfájás szakrendelést keressen fel, ott részletesebb felvilágosítást kaphat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-14 20:28:21; Megválaszolva: 2010. június 14., 20:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: