• Állandó lábzsibbadás, fokozódik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr.Úr!

        Hónapok óta (egyre jobbban) zsibbad a lában már néhány mp-es egyhelyben állásnál is. Folyton nozgásban kell lennem, ahhoz, hogy a zsibbadás ne jeletkezzen. Eddig csak akkor jeletkezett, ha álltam. Mostanában már ülő helyheztben is jeletkezzik és már a kezeim is zsibbadnak. De még nem olyan mértékben mint a lában. Kezeimen főleg a külső két ijjamnál jeletkezik ez a problémaSegítségét kérném milyen szakrendelés felé forduljak.köszönettel.Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Zsuzsanna!

        A panaszai alapján vagy idegnyomódás, vagy kisidegbántalom vagy gerincbetegség állhat a panaszai hátterében. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.



        Kérdés: 2010-06-12 23:36:37; Megválaszolva: 2010. június 12., 23:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: