• Ájulásos rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt hozzáértők! Versenyszerűen űzök erősportokat fél évvel ezelőtt ajánlottak Winstrol(stanazolol) és Dianabol nevű teljesítményfokozó szereket a versenyzéshez 2 hétig szedtem őket de ájulásos rosszullét jött rám és ilyenkor székelési és vizelési inger a szert azonnal abba hagytam viszont ez az epilepszia szerű mellékhatás azóta is előjön tömegközlekedési eszközökön zsúfolt helyeken és stresszes helyzetben kihez forduljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező!

        Azt javaslom, elsőként ideggyógyászhoz forduljon.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-06-05 21:49:52; Megválaszolva: 2010. június 05., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: