• neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Bessenyei Doktornő!

        Köszönöm szépen a segítségét.

        A válaszát követően megtörént a teljeskörű kivizsgálás (belgyógyászati, kardiológiai, szemészeti, fül-orr-gégészeti, pajzsmirigy...), mely gyakorlatilag negatív eredményt hozott.

        A már említett hypertoni, NERD, migrén aurával illetve az egyéb spondylosis maradt megállapított diagnózisként.

        A röntgen eredményen olvasható meszesedést meg tudná magyarázni? Mi lehet a következménye?

        Hová, milyen szakemberhet forduljunk?

         

        Tisztelettel: az aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező!

        A Rtg vizsgálat jelentős "meszesedést" nem ír le. Mivel panaszai vannak, ezért mindenképpen nyaki gerinc tornát, rendszeres úszást és testmozgást, bő folyadékfogyasztást, nyaki gerinc masszázst javasolnék a fiának.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-05 16:53:43; Megválaszolva: 2010. június 05., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó