• szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm

         

        Lefekvéskor és felkeléskor valamint fekvő helyzetben egyik oldalról a másikra való forduláskor kb 15-20mp szédülésem van.Mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Tisztelt Kérdező! Az életkor ismeret nélkül nehéz nyilatkozni. elsősorban vérnyomásprobléma lehet. Mérje rendszeresen vérnyomását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-05-31 11:36:37; Megválaszolva: 2010. június 24., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: