• Szédüléses tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! nekem 4-5 hónapja szédüléses panaszom van és az orvosom 2 fajta tünetet írt le a papírra:Jelzett 1 pyramis tünet 2 demyelinisatios gyanuja merül fel ezért koponya MR vizsgálatát kérték ami jún 9 én lesz.Az lenne a kérdésem h ezek a tünetek mit jelentenek és hogy súlyosak vagy nem ? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        nem tudok Önnek érdemleges választ adni, mert nem értem, hogy a kezelőorvosa pontosan mit is akart leírni. Amit Ön leírt, az azt jelenti, hogy felemrült az orvosában annak lehetősége, hogy az agyban futó idegpályák burka valamilyen ok miatt sérült és emiatt lehetnek szédüléses panaszai, ennek megerősítésére vagy kizárására kérte az MR vizsgálatot.A részleteket kérdezze meg kezelőorvosától.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-01 21:49:51; Megválaszolva: 2010. június 01., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: