• Miért és mitől ugrál a szemem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr-nő-úr! problémám régebben kezdődött.de az még nem nevezhető annyira sűrű előfordulásnak mint kb 4-5 napja.szinte folyamatosan ugrál vagy nem is tudom hogy mondjam,ráng a jobb szemem.mitől lehet ez?a tükörbe is néztem és elég ilyesztővolt.mondták egy páran hogy ideg ugrál,de hát ennyire?most nemtudom hogy az ilyedségtől(hogy baj van)kezdtem el szédülni?vagy ez ennek a szemrángásnak valamilyen tünete?elkezdődik aztán jo sokára marad abba.mondhatnám még egy perc sem telik el a két rángás közt.kérem mielöbbi válaszát,előre is nagyon köszönöm!katalin 31-év

        WEBBeteg szakértő válasza a szemhéj rángás témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszát okozhatja stressz, kimerültség, de akár neurológiai kórképek is okozhatják. Ha a pihenésre, illetve kálcium és Magne B6 szedésére nem javul, keressen fel ideggyógyászt.



        Kérdés: 2010-05-27 12:01:18; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: