• Convulex gyógyszer (epilepszia)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv!

        Éerdeklődnék, hogy ez convulex gyógyszer elhagyása történhet-e (egyik napról a másikra) vagy minden esetben csökkenteni kell az adott mennyiséget. Jelen pillanatban napi 3 szor szedek 300mg-ost. Ha minden lelet normális akkor is van szükség csökkentésre??? Vagy elhagyható egyből?

        Üdv!

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező!

        Önmagától a gyógyszert nem szabad elhagyni, se a dózist módosítani. Az, hogy ön jelenleg tünet- és panaszmentes, nem jelenti, hogy nincs szüksége a gyógyszerre. Mindenképp konzultáljon gondozó ieggyógyászával.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-19 10:31:27; Megválaszolva: 2010. május 19., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: