• Mi történik velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tüneteim nem fájdalmasak de annál kellemetlenebbek rendszeresen jelentkeznek, hetente egyszer legalább. Mindig ugyanabban a sorrendben követik egymást:Mindkét szemem külső felén látótér kiesés,ami azonnali szédelgéshez és imbolygáshoz vezet. Ezután nem sokkal jön a legkellemetlenebb, a beszédzavar akaratlanul felcserélem a betűket a kimondott szavakban,próbálom kijavítani,de hiába tudom mit akarok mondani többszöri próbálkozás után is ugyan azt mondom aztán már abban sem vagyok biztos hogy ami a fejemben van az értelmes szó.Teljesen elbizonytalanodom és nem szólalok meg amíg el nem múlik az utolsó tünetem is ami a teljes bal oldali végtag zsibbadás. Hozzávetőlegesen mindez másfél óra alatt lezajlik, aztán napokig nem történik a szédelgésen kívül semmi. (Mások szerint ez a kialvatlanságtól van mert három gyerekem van és a pici még csak két hónapos,de nem érzem magam fáradtnak!!!!)

        WEBBeteg szakértő válasza a neurológiai tünetek témában

        Kedves Kérdező!

        Minél előbbi neurológiai vizsgálat szükséges. A panaszai származhatnak átmeneti agyi keringészavarból, de lehet migrén megelőző tünet, bár ez utóbbinak az esélye kicsi, mivel fejfájást nem említett. Keressen fel egy neurológiai szakrendelést.



        Kérdés: 2010-05-17 11:07:23; Megválaszolva: 2010. május 17., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: