• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések


        Tisztelt Szakértő!

        Kb 4 hónapja szédülök a háziorvosom elküldött különböző  vizsgálatokra:
        -Szemészet
        -Hallásvizsgálat
        -Fül Orr Gégészet
        -Labor(cukor, étkezés elötti utáni stb.)
        -Ideggyógyászat
        -2 irányú koponya Röntgen
        Ezek a vizsgálatok voltak eddig és mind negatív lett
        Függőbe lévő vizsgálatok
        -Kardiológia november 28
        -MRI Július 19
        Azt még hozzátenném h ha lefekszek akkor a szédülésem enyhül!!A szédülés az hirtelen jön rám  és kb percről percre változik tehát egyik perbe jól vagyok utána rosszul  utána jobbon ....Mióta a fülészeten voltam zúg néha sipolás szerü hangot hallok a fülembe.
        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        Mérje rendszeresen a vérnyomását, nm írta, de gondolom, a laboron belül vérkép volt nézve, ugyanis pl. vérszegénység is okozhat szédülést. Javasolt lenne még esetleg nyaki izmok merevségét csökkentő tornagyakorlat, pajszmirigy-funkció.



        Kérdés: 2010-05-11 22:00:29; Megválaszolva: 2010. május 11., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: