• rángatózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt cim!15 és fél éves lányomnál ,kb 8-10hónapja vettem észre,hogy reggelente ,amikor föébred és készül a suliba, akaratlanul előre rándul a válla és a két karja összerándul,mindkét karja,vállból kiindulva...általában  reggel történik,  azt gondoltuk stressz okozza, de ma vasárnap van és kétszer is volt erősebb,hosszabban tartott,eszméletét nem vesztette el, sajnos nem voltam a lakásban, csak a kisebb lányom erősitette meg ,amit látott nővérén...még a poharat sem tudta megtartani,kiömlött a tej ,nem tudta visszatartani az akaratlan mozgást...válásunk 2007ben zajlott, komolyan megviselte a gyerekeket, lehet-e mindennek az oka? 2008 májusában petefészek műtéten is átesett,egyébként nem volt  beteges..holnap megyünk orvoshoz ,de az sztk-ban nagyon sokat kell várni egy vizsgálatra,tekete,hónapokat..ilyen tünettel   milyen szakrendelésre fordulhatok,amivel minél hamarabb kiderülne mitől van......az epilepszia előjöhet ebben a korban is hirtelen?köszönöm szépen!

        lgt69

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező!

        A tünetek alapján valóban felmerül egyfajta epilepszia típus fennállása. Minél hamarabb gyermekneurológiai vizsgálatra van szükség, hogy kizárják vagy megerősítsék a betegség fennállását, hogy ha szükséges időben elkezdjék kezelni.



        Kérdés: 2010-05-13 22:03:38; Megválaszolva: 2010. május 13., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: