• Beolyásolják a gyógyszereim a teherbeesést számomra.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!

        Probálkozunk folyton a párommal, terhes legyek.De van egy betegségem ami befolyásolhassa lehet hogy, terhes maradhassak.Epilepsziás vagyok,orvosi megfigyelés alatt állok, és járok rendszeresen.Gyógyszerek miket szedek: Tegratol 400-as, Sertalin Sandoz 50 mg-sokat.Kérem, segitsen nekem, szeretnék nagyon kisbabát.Mit tegyek?

        Előre is köszönöm.Üdvözlettel:Láng Szilvia

         

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Szilvia!

        A Tegretol CR nem befolyásolja a teherbeesését. ne stresszeljen, mertaz vizsont gátpéhatja. Ha nem sikerül teherbe esnie keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-17 10:45:08; Megválaszolva: 2010. május 17., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: