• voltam MRI vizsgálaton

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        aszt szeretném kérdezni.egykicsit megijetem.mert ojan sok mindent nem értek hogy kezdek félni.hát ojan eredmény kaptam az agyrol hogy .JOBB OLDALON A CAPSULA INTERA BÁZISÁN 2X3MM.nagyságu lacunaris infarctusnak megfelelö.liguorintenzitásu terület figyelhetö meg.egyépként mk.frontális lebenyben subcorticalisan egy egy apró vascularis laesionak megfelelö dermyeliisatios góc láthato hát erre kaphatnák választ amit értek is nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a koponya mr témában

        Kedves Kérdező!

        A leleten leírt kis lacunaris infarctusok régebbi agyi keringészavar tünetei, melyet az agyban lévő kiserek magas vérnyomás vagy cukorbetegség miatti károsodása szokott okozni. Mivel  a tüneteit illetve  a panaszait nem ismerem, ezért a lelettel összevetni nem tudom, így ennél részletesebben értékelni sem.



        Kérdés: 2010-05-13 21:54:01; Megválaszolva: 2010. május 13., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: