• Mit jelent ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok!

         

        Nem rég írtam panaszomat, hogy zsibbadnak fájnak lábaim illetve kezeim is.

        Voltam egy grinc röntgenen. Kérdésem lenne, hogym it jelent az eredmény? Okozhatja e ez a panaszaimat.

         

        D XII-L II magaságában az intervertebalis disusban apró Schmorl-féle benyomat. L V-S I intervertebralis rés beszükült. Ennek megfelelően a zárólemezek ésa jobb oldali kisizületek sclerticusak. Egyébként csigolyák magassága megtartott. Egyéb zárólemezek végig követhetők. S I. segmentum vetületében fejlődési variatio.

         

        Mit kell tennem ezen problémák esetén?

         

        Köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Jelentősebb, a tünetekért felelőssé tehető elváltozást nem írtak le  a gerinc Rtg-en,  A nagyoon fontos a gerinc melleti izomzat megerősítése speciális gerinctornával illetve úszással. Önnek is ezt ajánlom.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-05-13 21:49:51; Megválaszolva: 2010. május 13., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: