• Ismert betegsèg nincs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno!

        Semmifèle betegsègrol nem tudok, minden vizsgàlat alapjàn egèszsègesnek bizonyultam, àltalànos vèrvètelt vègeztek el, de nem mutatott ki semmit enyhe vashiànyon kivul. A belgyògyàszatròl irtàk ki a Cerucal tablettàt tavaly, de  vàltozàst nem hozott.  Jelenleg semmifèle gyògyszert nem szedek a vastablettàn kìvul. Valamilyen szinten osszefugg ètkezèssel, de az igazsàg, hogy van amikor ehetek kedvem szerint, de van amikor csak egy pohàr vìz ès màris ùgy èrzem, mintha valami nagyon nehezet ettem volna. de ez mèg elviselheto is lenne, ha nem volna az àllando hànyingerem. (hànyàs nèlkul) Ez nem normàlis, ès nem tudni mi okozza...

        Tisztelettel ès koszonettel

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        Úgy látom, hogy kivizsgálása elég alapos, de javasolnék még egy neurológiai vizsgálatot tekintettel arra, hogy a hányással nem járó hányingert szédülés is kíséri, ez utalahat az egyensúlyozószerv zavarára.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-05 09:44:11; Megválaszolva: 2010. május 05., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: