• Elzsibbadok szeretkezés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr, Doktornő! Többször is tapasztaltam szeretkezés közben, hogy ha valamit nagyon élvezek, kezdek zsibogni, az arcom, a kezeim, és amit rettenetesen furcsálltam, az egesz felső fogsorom. Nemrég viszont szeretkezés közben teljesen elzsibbadt az egész testem, amitől megijedtünk párommal. Mi lehet ennek az oka? Köszönettel, Antónia

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Antónia!

        Ha ez a zsibbadás nem bizonyos testhelyzethez, elsősorban a gerinc valamilyen megfeszített helyzetéhez kapcsolódik, akkor nem kell aggódnia, valószínűleg csak az izgalom váltja ki ezt a szokatlan reakciót. Sok embernél tapasztalhatók hasonló tünetek izgalom hatására.Ha bizonyos gerinchelyzethez köthető, keressen fel egy neurológiai szakrendelést.



        Kérdés: 2010-05-06 19:13:21; Megválaszolva: 2010. május 06., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: