• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        25 éves férfi vagyok és az alábbi lenne a problémám. A bal combom felső részén egy tenyérnyi területen tapintásra a bőr érzéketlen egy-két napja, olyan érzés, mintha valami hőhatás érte volna, de nem történt ilyesmi. A bal lábfejemben pedig bizsergő érzés van, néha a bal vádlimban is. Nem fáj, járás közben sincs kifejezett fájdalom, nincs semmilyen látható elváltozás sem a lábamon. Jó pár napig végeztem álló munkát az elmúlt héten és egyébként úgy szoktam érezni, hogy a bal lábamon mintha nagyobb lenne a terhelés állás közben is, mint a jobbon. Nem volt sosem semmilyen keringési problémám. A vérnyomásom 125/83. Ezen leírás alapján mi valószínűsíthető?

        Köszönettel.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszait nagy valószínűséggel idegnyomódási panaszok okozzák, esetleg az ágyéki gerinc elváltozása, pl. a csigolyák közötti porckorongok előboltosulása. Az ideg ilyen panaszok esetén leggyakrabban a lágyékhajlatban kerül nyomás alá. Mindenképpen ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék Önnek.



        Kérdés: 2010-05-03 09:10:28; Megválaszolva: 2010. május 03., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: