• Ideggyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor

        A fejemen jobb oldalt hátul valószínűleg egy idegszál begyulladhatott mert fáj nem erőssen de néha égető. Mit lehet vele tenni hogy elmúljon akár házilag akár orvosilag?

        Köszönöm válaszát.Cinegéné

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Nem javaslom a házi praktikát, inkább javaslom, hogy forduljon orvoshoz, ugyanis az ideggyulladáson kívül még egyéb ok is felmerül a panasza hátterében.Keressen fel egy neurológust!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-15 09:35:13; Megválaszolva: 2010. február 15., 09:35

        Tudjon meg többet: fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Körülbelül másfél hónapja Bell féle bénulást diagnosztizáltak az arcom bal felén. Túl vagyok egy medrol kúrán és 30 szelektív ingeráram kezelésen. Az arcom még nem jött teljesen helyre, de jelentős javulás látható...
        Tisztelt Doktornő! Segítségét szeretném kérni párom MR és UH leletének kiértékelésében. (A párom 45 éves férfi. Normál súlyú, jó fizikumú, mégis magas a koleszterinje - 7.8, nem tudjuk, mióta -, Xeter-t kapott rá nemrégiben. Régóta...
        Tisztelt Dr.Kereks Éva! Szeretném kiértékeltetni értelemszerűen az MR leletem.Annyit elmondanék,hogy nem jellemző rám abszolút a fejfájás,de viszont a héten 08.09.-én iszonyatos nagy nyomást éreztem a fejembe olyan szinten hogy le kellett...
        Tisztelt Dr.Szappanos Zsuzsanna! Szeretném kiértékeltetni értelemszerűen az MR leletem.Annyit elmondanék,hogy nem jellemző rám abszolút a fejfájás,de viszont a héten 08.09.-én iszonyatos nagy nyomást éreztem a fejembe olyan szinten hogy le...
        Tisztelt Doktornő! a segítségét szeretném kérni a következő problémával kapcsolatban. 1 éve masszázzsal foglalkozom 2 hónapja kezdődtek a különböző tüneteim.éjszakánként lezsibbadt az egész kézfejem-megszűnt létezni majd ha...
        Tisztelt Doktornő! Édesanyám 79 éves, 10 éve állapítottak meg nála Parkinson-kórt, mert jobb keze nyugalomban remegett, tartási instabilitás jelentkezett, illetve részleges inkontinencia. A betegség a felírt gyógyszerekkel jól karban...
        Tisztelt Doktornő! Azzal a kéréssel fordulok önhöz, hogy a következőkben ismertetett betegségben milyen lehetőségeim vannak? Gyógyszeres kezelés vagy csak műtéti úton lehet ? És ha igen ez mennyire veszélyes? 2 hónapja szédülök és bal...
        Tisztelt Doktor úr/nő! A koponya MR vizsgálatánál az utólsó mondat:a kép a diszkret,diffúz fehérállományi és a leírt magokat érintõ eltérésekkel NBIA-ra utal,ugyanakkor morfológiailag,,többek között a cerebellaris atrophia hiánya miatt...
        Tisztelt Doktornö. Novemberben szültem, januárban menstruáltam ujra és a februári menszes 4. napján elájultam. Majd az áprilisi menszes 4. napján is. A márciusinál csak megszédültem. Mindkétszer bevitt a mentö és a második ájulás után a...
        Kedves dr-nő.Nekem a hugommal kapcsolatba lenne kérdésem.Krb 1hònapja a homloka felett észlelt egy újnyi bemélyedést,ami mostanra màr méllyült,mellette jelentkezett egy màsik is.Érdekelne hogy mi okozhatja ezt és hogy milyen veszélye...
        Tisztelettel.Eng eredményem kétoldali carpalis alagút szindróma.motoros axonalis polyneuropathia jelei.An.medinusok distalis motoros és sensoros latenciája megnyúlt.A sensoros potenciális redukáltak,kiszélesedtek.A motoros potenciális kp.fokban...
        Tisztelt Doktornő! Egy hete kezdődtek a panaszaim. Feszítő fejfájás, szédülés, hányinger, arcfájdalom, homlokfájdalom, ami nyomásra még érzékenyebb és a szemeim is fájnak, gyakran homályos minden és gyengének érzem magam. Olyan érzés,...
        Tisztelt Doktornő! Kontrasztos MR vizsgálaton voltam, a vélemény: Apró, krónikus ischaemiás eltérések a fehérállományban. A Grasser-dúcnak megfelelően kóros elváltozás nem különíthető el. Egy éve egyik arcfelemen időnként...
        Üdvözlöm kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/151309 Megtisztelt a válaszaival, és olvasgattam még egy kicsit. Idéznék egy írásból: "Mivel a betegek életkilátását a remegés lényegesen...
        Barátnőmmel babát várunk és 11 hétbe léptünk, de viszont sajnos baba váras közben szakítottunk. És sajnos nem tudok semmit róla védőnői szolgálatra járok a baba után érdeklődni. És ott sajnos kiderült hogy a barátnőmnek van egy...
        Tisztelt Doktornő! 4 napja fennálló szédülés és füldugulás miatt küldtek koponya MRI vizsgálatra. A fül-orr-gégészetről a neurológiára utaltak, de sajnos csak augusztus végére kaptam időpontot. A kamrarendszer és a felszíni liquotér...
        Tisztelt Dr Ur! A következő leletet kaptam: A nyaki lordosis csökkent durva kyphoticus kenyszertartas latszik. A kozepso harmadban a cervicalis discusok kissé degeneraltak. A C III-VÍ szintekben a discusok 2mm-rel dorsomrdialisan részben a kyphosis...
        Kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Előző: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/151299 Köszönöm szépen a gyors válaszát! Kb 2 éve voltam egyik nagyonn jó barátunknál, egy neurológusnál aki megállapította az Esszenciális...
        Kedves Dr. Szappanos Zsuzsanna! Esszenciális Tremorom van, ami igazából nem nagyon zavar. Versenyszerűen játszok számítógépes játékkal ahol fontos a pontosság. Noha nincs is panaszom erre, félek hogy a későbbi évek folyamán ez rosszabbodni...
        Kedves Doktornő! 1978 óta küzdök rendszeres lábszárba sugárzó fájdalommal. Az ehhez társuló derékfájdalom oly mértékű időnként,hogy sem járni,de még felülni sem tudok 2-5 napos szórással.Utána is ferde derékkal lábadozok kb:4-7...