• Agysorvadás miatt összeeshetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr!Tavaj szeptemberben diagnosztizálták nálam az agysorvadást.De még a gyógyszeres kezelés sem javitot álapotomon 5 honap alatt.Lehet hogy kevés idö telt mégell de én úgy gondolom hogy valami javulást el kellet volna érnem.Sajnos a háziorvosommal nem juto közös nevezőre azért gondoltam hogy Ön majd több felvilágositást ad ebben a problémában.Az én tüneteim úgy jelennek meg hogy alsóvégtagjaim nehezen tudom mozgatni söt néha ha északa felálok hogy dolgom elvégezzem kimegy alolam a lábam és a földre zuhanok és csak segítségel tudok felálni.Nem tudom mi lenne a legjobb motszer a gyógyulásra.Kérem adjon tanácsot.Köszönöm Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a agysorvadás témában

        Kedves Erika!

        Az agysorvadás tünetei közé nem sorolható be az, amit Ön leír. Az éjszaka jelentkező tünetek hátterében vérnyomásesés is állhat, illetve az izmok "lemerevedése". A neház láb inkább az alsó végtagot ellátó kisidegek bántalmának, esetleg viszerességnek, érszűkületnek lehet a tünete. Az előbbit ideggyógyászati vizsgálat tudja kizárni vagy megerősíteni, az utóbbi kettőt pedig érsebészeti. Keressen fel ideggyógyászati és érsebészeti szakrendelést, ahol a megfelelő vizsgálatokat elő tudják írni, iletve az eredmények bírtokában a megfelelő terápiát is. 



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-23 16:47:22; Megválaszolva: 2010. január 23., 16:47

        Tudjon meg többet: agysorvadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: