• Felmondhatnám a nyugdíjamat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        54 éves vagyok. 37 évesen %-oltak le "Ismézlődő depresszióval." Az akkori állapotom rendeződött.Nem tudok megélni, dolgoznom kellene. Szakmám csecsemőgondozónő. Ezzel az EÜ minden területén dolgoztam régen. Úgy hallom, h ott most m.erő hiány van. 1 aggályom van: 5 évvel ezelött volt 1 agyérgörcsöm, ami nem tartott tovább 5-10 percnél, és örüljek, h nem bénultam le, mondta később 1 barátnőm. Emiatt merjek munkár vállalni bárhol, az egészségügyben? Köszönöm:Maresz. percnél.

        WEBBeteg szakértő válasza a rokkantnyugdíj témában

        Kedves Kérdező!
         
        Az átmenti agyi keringészavar, ami Ön "agyérgörcsként" említett gondolom nem járt maradványtünetekkel. Biztosan járt vele akkor ideggyógyásznál, aki a megfelelő terápiát beállította és azóta is gondozza. Szerintem nyugodtan elheylezkedhet az egészségügyben. Ha nem járt korábban kontrollra, forduljon ideggyógyászhoz, hogy a jelenlegi terápiáját ellenőrizhesse.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-17 16:43:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: