• Égő lábak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        39 éves nő vagyok,mostanában sűrűn előfordul,hogy este lefekvés után égő érzés önti el a combomat.Olyan érzés mintha lázas lennék. 6 éve volt  visszér műtétem,lehet hogy azzal van össze függésben?Vagy mitől lehet ez?Elég kellemetlen érzés.

        Előre is köszönöm a válaszát!

        Tisztelettel:Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a égő érzet témában

        Kedves Ágnes!

        Az égő jellegű érzés lehet kisideg bántalom következménye, mely leggyakrabban cukorbetegség, bizonyos gyógyszerek szedése miatt alakul ki, de ér eredetű is lehet. Először keresse fel érsebészét, majd ha ott nem találják a probléma okát egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol a kisidegbántalom kizárható.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 19:31:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: