• Szabad szaunázni ízületi panaszokkal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyámnak többszörös gerincsérve van a nyakában, a térdében a szalagok ki vannak tágulva, úgyhogy az egyik térde O-alakban el van hajolva, a gerince végig kopásokat tartalmaz. Gyakran írják fel neki terápiának a meleg vizes fürdőzést, ahol szauna van. A fent leírt betegségek mellett mennyire ajánlott a szaunázás és mennyi ideig szaunázhat?

        WEBBeteg szakértő válasza a szauna, ízületi panasz, gerincsérv témában

        A gerincsérv, ízületi panaszok nem zárják ki a szaunázás lehetőségét. Nyugodtan lehet szaunáznia az Édesanyjának, ha egyébként bírja.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 09:49:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: