• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

        Már négy napja fejfájással ébredek. A fejfájásom nem erős, nem zavarja a napi munkámat. Emellett még fáj a nyakam, s a tarkóm környékén is, s étvágytalan is vagyok. Most egy kicsit stresszes életmódot folytatok, s emiatt még gyengének is érzem magam. Utalhat ez valmailyen betegségre vagy csak a kimerültség jele?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Lehetnek a sztressztől a panaszai, de okozhatja a nyaki gerinc melletti izmok "görcse" is, erre utalhat a reggeli nyaki fájdalom is. Próbáljon meg masszázsra elmenni illetve gyulladáscsökkentő kenőccsel, ami a patikákban recept nélkül kapható pl. Flector, Diclac, Voltaren kenegetni a nyakát. Én az Ön által leírtak alapján komolyabbra nem gondolnék.
         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-18 22:05:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: