• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur(nö)

        Én egy 26 éves férfi vagyok.Több éve már,hogy furcsa szédülést érzek idönként.De nem ojat,hogy elessek hanem ojan mintha kicsit ittas lennék.Inni maximum évente 2 ször szoktam viszont erős dohányos vagyok.És mostanában reggel a wc-n is nagyon szédülök és zsibbad az arcom.A vérnyomásom és a vércukorszintem is normális.

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        A szédülésnek számtalan oka lehet, fülészeti, ideggyógyászati, belgyógyászati, pszichés. Ebből amit leír nem lehet pontosan megmondani, hogy mi lehet a szédülés oka. Tudni kellene mikor jelentkezik, függ-e testhelyzet vagy fejhelyzet változtatástól, hosszabb állás vagy fekvés után jelentkezik-e, van e valamilyen egyéb tünete a szédüléssel egyidőben?  Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol részletes kikérdezésével, a vizsgálatával pontosabb választ adhat.

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 11:41:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: