• Agyrázkódás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! A párom az éjjel könyökkel jól fejbevágott, de nem ájultam el. Viszont ma hányingerem van, szédülök, elindultam és vissza kellett fordulnom. Olvastam néhány cikket erről és azt írják, hogy az agyrázkódás mindig eszméletvesztéssel jár. Önnek mi a véleménye erről? Lehet ettől agyrázkódásom? köszönöm a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a agyrázkódás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Az agyrázkódáshoz néhány pillanatnyi ideig tartó eszméletvesztés tényleg szokott társulni. Erősebb ütődések esetén azonban előfordulhatnak az agyrázkódáshoz hasonló tünetek, enyhébb formában. Ilyenkor a bő folyadékfogyasztás és a néhány napos pihenés javasolt, ha 1 napon belül nem szűnik a panasz. A panaszok rosszabbodása esetén forduljon rögtön orvoshoz.
         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-06 15:24:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Férjem, 67 éves, hirtelen elesett lett, beszéd és emlékezet zavarokkal vittük a Honvéd Kórházba. A vizsgálatok alapján a gyanú a Creutzfeldt-Jakob betegség. Milyen segítséget tudnának adni, és milyen...
        Üdvözlöm! Kati vagyok. Pár napja szó szerint fáj a bőrőm még attól is ha a ruha hozzá ér. Ez leginkább a hátamon jellemző. A testem minden területén érzékeny érintésre is de nyomásra nem kifejezetten fáj. Volt már ilyen érzésem...
        Jó napot kívánok! A felöl szeretnék érdeklődni , hogy a lamolep nevű gyógyszert Ön szerint hány éven belül lehetne elhagyni ? Kórelőzményem 2014-ben volt egy rosszul létem majd az MRI vizsgálat nem igazolta az elváltozást de még is...