• Ujj zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 honapja kb elkezdett zsibbadni abal kezem vagyis az ujjaim,Voltam vele orvosnál, de talán el sem hitte azt mondta hogy, akorral jár.48 vagyok.majd  később ,még felsugárzik avállamig  fáj és gyenge lett akakom,alig tudom használni.             TISZTELETTEL: ÉS KŐSZŐNETTEL.

        WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Több betegség is okozhat ujjzsibbadást a kézen. Egyrészről a nyaki gerinc elváltozásai pl. porckorongok betegsége, kisizületi elváltozások. Ezek járhatnak a felsővégtag fájdalmával is. Másrészről az úgynevezett alagút szindrómák is felelősek lehetnek a panaszaiért. Ez a végtagot ellátó idegek nyomódását jelenti  a könyök vagy csukló magasságában. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést  (háziorvosi beutaló szükséges hozzá), ott a vizsgálatával, panaszai részletes kikérdezésével választ kaphat a kérdésére.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-04 23:28:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: