• Mire számíthatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktor/NŐ-Úr/Egy MR vizsgálati véleményre lennék kíváncsi mert a vizsgálat 3-hét mulva lessz csak esedékes:VÉLEMÉNY Gravis polydiscopathia lumbalis.Polydiscophatia dorsalis.Gyöki kompresszió a IV-es résben jobb oldalt. Előre is köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a MR vizsgálat témában

        Kedves Kérdező!
         
        A lelet alapján gerincsérve nincs. A csigolyák közötti porckorongok valószínűleg kisfokban már károsodtak, kisizületi elváltozások lehetnek a csigolyák között, de a biztos véleményhez az egész lelet szükséges lenne.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 15:25:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: