• Bal oldali arcidegbénulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 29 hetes terhes vagyok, 2-3 napja megállapították, h kezdődő baloldali arcüregbénulásom van,amit sajnos, vagy egy kis megfázás, vagy a begyulladt bölcsességfogam okoz, sajnos ezt nem tudni, a bölcsességfogamat sajna nem tom kiszedetni, mert nem tudnak röntgent csinálni a terhesség alatt. Ingeráram kezelést kapok, otthon is tornáztatnom kell.Mivel tudnám felgyorsítani a gyógyulási folyamatot, akkupunktúra infralámpa, milyen kenőcsöket tud javasolni, ami esetleg segítene, h újra életet tudjak lehelni az arcomba?Mennyi az esélye, h teljesen meggyógyul és nem lesz maradandó? Köszönettel: Kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a arcidegbénulás témában

        Kedves Kismama!

        A kezelések amiket kap megfelelőek. Emellett otthon naponta többször masszírozza át a bénult oldalt, fújkáljon lufit, próbáljon fütyülni, csücsöríteni és csücsörítve körözni a szájával. Csukja minél többször  a szemét, ráncolja minél többször a homlokát. Az akupunktúra megpróbálható, időnként segít. Jó esélye van rá, hogy megszünjön az arcidegbénulása, de van hogy több hetet kell rá várni. Tornáztassa, annál nagyobb az esély a javulásra.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 20:11:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: