• Mi lehet a baj? Látászavaraim vannak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        26 éves nő vagyok November ota látászavaraim vannak mejek mindennaposak de nem fojamatossak,ijenkor nehezeben tudok odafigyelni,koncentrálni dolgokra.Söt ha nempihenek le egy picit nagyon rosszultudok lenni.Már megjártam szinte minden vizsgálatot CT,MR,belgyogyászat szemészet,vérvizsgálat most a pszihologusnál tartok aki enyhe nyugtatot irt de semmi javulás amugyse érzem hogy ijen oka lenne.Már tisztára elkeserettem és ettöl csak rosszabodik az állapotom.Kérem aggyanak tanácsot mitlehet teni hogy meggyogyuljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a látászavar témában

        Kedves Kérdező!

        Az eddig elvégzett vizsgálatokkal kirták az agydaganat, agyi érmalformatio, agyi kerigési zavar lehetőségét, illetve a szemészeti eredetet. Bennem tekintettel a látászavar mindennapos jellegére felmerülő lehetséges betegségek: alacsony vérnyomás, mely okozhatlátászavart és rosszabb koncentrálóképességet, ezt támaszthatja alá az is, hogy pihenésre, lefekvésre szűnik. A másik lehetőség az egyfajta epilepsziás rosszullét, mely szintén hasonló tünetekkel jár. A rosszullétek alatti vérnyomásmérését, belgyógyászati kivizsgálaást és epilepszia irányában ideggyógyászati kivizsgálást javasolnék.  

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 15:17:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: