• SM és antibiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sclerosis multiplexem van szeretném megkérdezni mit szedhetek torokfájásra?Ugyanis legutóbb antibiotikumot szedtem és lett egy shubom tőle(szédülés,kettőslátás)nem merek megint azt szedni.Köszönöm válaszát,várom.

        WEBBeteg szakértő válasza a sclerosis multipex, antibiotikum témában

        Kedves Kérdező!

        Nagy valószínűséggel nem a gyógyszer okozta a subot, hanem maga a fertőzés. A fertőzést kezelni kell, mivel az subot povokálhat. A háziorvosa biztosan megfelelő készítményt fog Önnek javasolni. A körzetben adható készítmények közül tudtommal egyiknek sincs subot provokáló hatása.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 11:43:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 06:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: