• Forróság a lábfejben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül egy hete időnkét pár másodpercig tartó forróság önti el a jobb lábfejem belső-elülső részét. Először napi 1-2 alkalommal jött elő, de mostanra napi 5-6-szor is előfordul. Máskor inkább hideg szokott lenni a lábam. Külső elváltozás nincs. Mi lehet az oka?

        Köszönettel,
        A.

        WEBBeteg szakértő válasza a végtagforróság témában

        Kedves A !

        A probléma hátterében érszűkület vagy kisidegbántalom, úgynevezett polynuropathia állhat. Érdemes lenne érsebészeti és ideggyógyászati szakrendelésre elmenni, addig pedig megfigyelni a tüneteit pontosan pl. járáskor fokozódik-e, bizonyos távolság megtétele után erősödnek-e a panaszok vagy éppen nyugalomban, vagy éjszaka rosszabb-e? Ezekkel sokat segíthet majd a vizsgáló orvosának.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 11:33:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: