• Porckorong sérv.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a nevelt lányom 20évesen mütötték kiszakadt porckorong sérvvel.Azt szeretném tudni hogy ki ujjulhat e??mostanában fáj a dereke,és zsibbad a keze.

        WEBBeteg szakértő válasza a porckorongsérv témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos a porckorongsérv műtét után van esély a kiújulásra, vagy ugyanazon szintben vagy pedig más szintben, hiszen ilyen fiatalon ha kiszakadt sérvvel operálták, hajlama van rá. Emellett a műtéti területben hegszövet is képződhet, ami ha a kilépő ideggyök nyomását okozza a sérvvel megegyező tüneteket okozhat. Gerinctorna végzése jelentősen javíthat a panaszokon.

        Üdvözlettel:  Dr. Bessenyei Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-15 20:24:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: