• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/Doktor úr!

        Szinte minden éjjel érzem, hogy zsibbad a jobb lábam deréktól lefelé egészen a lábujjamig, úgy hogy teljesen szabadon van, és nem szoríthajta el a keringést semmi. Ha sokáig egy helyben állok, szintén ezt érzem.

        A zsibbadás egyelőre enyhe, és nem folyamatos, fájdalmat nem érzek és rá tudok állni a lábamra. Mit javasol, forduljak személyesen is orvoshoz?

        WEBBeteg szakértő válasza a végtagzsibbadás témában

        Kedves Kérdező!

        Érdemes lenne orvoshoz fordulni, hogy kizárják az esetlegesen a háttérben álló betegségeket pl. ágyéki gerinc porckorongbetegsége, érszűkület. Elsőnek ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék, ahonnan a megfelelő vizsgálatokra továbbküldhetik.

        Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 12:06:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: