• Izomfájdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos!

        Az alábbi tüneteim vannak január eleje óta.

        Végtagjaimon és a tarkom alatt vállaim között gyakori égő érzés.

        Vádli illetve felkar izom fájdalom.

        Kérném szíves véleményezését, mi lehet ennek oka?

        Kihez kell forduljak.

        WEBBeteg szakértő válasza a izomgörcs témában

        Kedves Kérdező!

        Abból amit leírt, sajnos nem lehet pontosan meghatározni a fájdalom okát. lehet a hátterében calcium, kalium vagy magnézium hiány, mely görcsös fájdalmat okozhat. Lehet kisidegbéntalom  amit valamilyen károsító tényező válthat ki pl. cukorbetegség, bizonyos gyógyszerek, toxicus anyagok, alkohol.  Okozhatja a gerinc  kisizületeinek a  meszesesdése, illetve a csigolyák közötti porckorong betegsége, de a koponya-gerinc átmenet elváltozásai is. Forduljon ideggyógyászhoz és  a vizsgálatával, részletesebb kikérdezésével közelebb juthatnak a problémája okához.

        Üdvözlettel:

          Dr. Bessenyei Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-08 21:07:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: