• Összetett tüneteim vannak. Mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Kb. 1 hónapja nem érzem magam jól. Erős fejfájással kezdődött és zsibbadással, leginkább a bal oldalamon. A vérképem rendben volt. A szemész sem talált semmit. Az ideggyógyász idegrendszeri problémát nem talált, de elküldött koponya ct-re. Ennek eredményét negatívnak találta. Azonban találtak egy cisztát a fejemben, amely el van meszesedve. Azt mondta, ez nem okozhat problémát. Elküldtek MRI vizsgálatra, amire azonban még mindig nem kaptam időpontot, olyan sokan várakoznak. Valószínű, hogy csak máj-jún-ra lesz időpont. Azóta sem vagyok jól. Fájnak a halántéki ereim, zsibbadást érzek. Néha erős szívdobogás tör rám. Gyenge vagyok, erőtlen. Szedek vitamint (Supradyn), homeopátiás szert (Sedatif PC). Kérem segítsen! Ön szerint mi lehet a baj? Milyen vizsgálatra menjek el? Köszönettel, Kelemen Aliz

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Alíz!
         
        Ha az ideggyógyász vizsgálattal nem talált semmi idegrendszeri károsodásra utaló tünetet, nyugodjon meg. A CT vizsgálat eredményét is negetívnak véleményezték, tehát komoly idegrendszeri betegség nagy valószínűséggel kizárható. Panaszai lehetnek szervi okok mellett pszichés eredetűek is, adódhatnak magas vagy alacsony vérnyomásból is. A heves szívdogogás hátterében is lehet szervi elváltozás pl. pajzsmirigy túlműködés, d e lehet pszichés ok is. keressen fel belgyógyászati ás pszichiátriai szakrendelést ezen felmerülő betegségek kizárására.


         Üdvözlettel:   Dr. Bessenyei Mónika                                  


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-07 19:17:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: